Onze werkwijze

Van de kweker naar jouw voordeur

Global goals

De natuur is super belangrijk voor ons en wij volgen dan ook de Global Goals doelen. De SDG's (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. ... De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn gestart in 2015 en lopen nog tot 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

De 193 lidstaten van de Verenigde Naties (VN) hebben de ontwikkelingsagenda voor 2015-2030 vastgesteld. De agenda bestaat uit 17 doelen en 169 targets, deze targets maken de doelen nog concreter. De doelen zijn tot stand gekomen gebaseerd op wereldwijde inbreng van organisaties en individuen.

Ga voor meer informatie naar de website van One World.

Direct van het land

Wij veredelen en kweken onze eigen bloembollen. Het gehele aanbod van Tulpentekoop.nl komt uit onze eigen kwekerskraam. Zo belanden de tulpenbollen en bloemen zonder tussenhandel in jouw tuin en thuis in de vaas. Dit bespaart een hoop transportbewegingen en maakt het genieten van tulpen nog duurzamer. 

We garanderen zo topkwaliteit! Wij weten namelijk als geen ander waar de tulpen vandaan komen.

Wij leveren elk jaar de meest mooie en exclusieve tulpensoorten aan de Keukenhof in Lisse.

Met veel liefde geselecteerd

Het veredelingsproces

Wat onze tulpen uniek maakt? Dat ze letterlijk nergens anders verkrijgbaar zijn! In onze familie wordt al jarenlang gebruik gemaakt van de veredelingstechniek. Hiermee streeft tulpentekoop.nl naar tulpen die nog beter, mooier en langer houdbaar zijn. Zo worden er nieuwe rassen tulpen ontwikkeld die meer ziekteresistent en uniek zijn!

Dit is goed voor de natuur, de tulp en voor de prachtige tulpen variatie bij je thuis.

Wist je dat je bij tulpen veredelen heel veel geduld moet hebben.
Het duurt namelijk bijna 10 jaar voordat je van een zaadje een bloembol in bloei kan krijgen.   

Product added to wishlist

Ik ga akkoord met de cookies op deze website